Evenementen Nijmegen 2018

01-01-2018 tot en met 31-12-2018

Nijmegen bruist als stad. Er zijn vaak evenementen, leuke terrassen en andere opties om een dagje weg te gaan. Heb jij plannen om deze zomer een paar nachten in op Citycamp Heumens Bos in de buurt van Nijmegen te kamperen? Bekijk dan hier welke evenementen!

Zevenheuvelenloop

De 6e Zevenheuvelennacht én de 35e NN Zevenheuvelenloop zullen plaatsvinden op 17 & 18 november 2018. De inschrijving start op 1 juni a.s.

Wij blikken terug op een fantastische editie in 2017 waarbij Joshua Cheptegei het wereledrecord miste op een luttele drie seconden.

Valkhof Theater Avenue

Op vrijdag 22 t/m zondag 24 juni 2018 vindt de derde editie van ValkhofTheaterAvenue plaats in het Valkhof park in Nijmegen. Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken en dansen. De entree is gratis, jong en oud is welkome in dit mooie park.

Nijmeegse Vierdaagse

De wandel vierdaagse en de bijbehorende feesten zijn natuurlijk ook een belangrijke evenement in de zomer. Dit jaar vinden de feesten plaats van 17 juli t/m 20 juli. Naast het feit dat veel Nederlanders natuurlijk een wandelprestatie neerzetten, is er ook veel live muziek, bands en zijn er optredens in de stad.

 

wandel vierdaagse