Nijmegen, Citycamp Heumens Bos

Camping Enschede
Camping Enschede
Camping Enschede
Zeltplatz Niederlande
Sleep accomodation
Wohnmobilstellplatz Niederlande
Camping Brugge
Camping Groningen
Camping Amsterdam
Camping Nordholland
Camping Maastricht
Camping in den Niederlanden
Mobilheim Niederlande
Camping Maastricht
Camping Friesland
Camping Ommen

Kindvriendelijke camping

Heumens Bos is een kindvriendelijke gezinscamping in het Rijk van Nijmegen op 5-sterren niveau. De camping ligt in een prachtig stukje natuur. U vindt hier bossen, heuvels, dalen, polders en de Hatertse- en Overasseltse Vennen. Bijzonder is ook de ligging nabij Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Kamperen op een groene grasmat

Kamperen op Heumens Bos is kamperen op een groene grasmat. Alle kampeerplaatsen zijn minimaal 80-90 m2 en voorzien van 6 ampère stroom en CAI-aansluiting. Per kampeerveldje is er een watertappunt met verlichting en waterafvoer. De sanitairgebouwen zijn verwarmd. Honden zijn aangelijnd toegestaan. Gasten zonder eigen kampeermiddel kunnen gebruik maken van onze trekkershutten voor 4 of 5 personen, kampeerbungalows voor 6 personen, chalets voor 4 of 6 personen of mobilhomes. Het Heumens Bos heeft ook jaarplaatsen. Deze liggen in een rustige, bosrijke omgeving. De chalets, caravans en huisjes staan op plaatsen van 120 m2 tot en met 450 m2.

Veel voorzieningen

Heumens Bos beschikt over een gezellig à la carte restaurant met terras en een sfeervolle bar. Een snelle maaltijd is verkrijgbaar in onze snackbar. Voor uw dagelijkse boodschappen hebben wij een winkel op het terrein. Ook kent onze camping een verwarmd zwembad en ruime sport- en spelvoorzieningen. In het seizoen is er op onze camping een professioneel recreatieteam voor jong en oud actief.

Bekijk ook de evenementen in nabij gelegen stad Nijmegen!

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda)Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven)

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

AmsterdamBergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven en Nijmegen.

 

Excellent shower facilitiesParkingToddler bathReceptionRestaurantWashroomSnackbarPlaygroundSportsTelephoneSupermarketSwimming
Vosseneindseweg 46 6582 BR Heumen