Amsterdam, Citycamp Gaasper Camping

Citycamp gaasper camping Amsterdam
Camping Delft
Campingplätz Niederlanden am meer
Caravan relaxing
Bike rental

Kamperen op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam!

Bent u op zoek naar een gezellige en betaalbare camping in Amsterdam? Dan is de Gaasper Camping Amsterdam de beste keuze! Gesitueerd aan het prachtige natuur- en recreatiegebied de Gaasperplas, waar u volop rust en ontspanning kunt vinden, en toch heel dichtbij het bruisende stadshart van Amsterdam bent. Onze camping is dan ook een uitstekende verblijfsplaats voor toeristen vanuit de hele wereld; van backpackers tot gezinnen en van cityhoppers tot natuurliefhebbers.

Slechts 15 minuten vanaf het centrum

Onze camping is uitermate geschikt als verblijfplaats voor een bezoek aan Amsterdam. Met een rechtstreekse metroverbinding staat u binnen 15 minuten in het centrum! De ruime keuze aan musea en andere bezienswaardigheden in de stad faciliteren wij via onze camping door uitgebreide informatie en korting op culturele entreekaarten. Ook vanuit het Amsterdamse nachtleven is de weg terug naar onze camping gemakkelijk gevonden; de nachtbus vanuit het centrum stopt nabij de ingang.

Ontspanning in de prachtige natuur of aan het strand

De perfecte afwisseling voor een bezoekje aan de drukke stad, is een dagje bijkomen aan de oevers van de Gaasperplas of in de prachtige natuur van het Gaasperpark. U vindt hier één van de meest populaire stadstranden van Amsterdam. Daarnaast ligt er langs de grote plas een uitgebreid netwerk van wandel-, fiets-, en ruiterpaden.

Comfortabel en ruim van opzet

De Gaasper Camping Amsterdam heeft 350 kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten. Bijna al deze plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting en afvoer voor afvalwater. Ook bieden we uitstekende sanitaire voorzieningen. Via onze gratis Wifi-voorziening kunt u bijna overal op onze camping genieten van onbeperkt Internet.

In ons hoofdgebouw vindt u een gezellig restaurant, een afhaalcorner en zonneterras. Daarnaast hebben we in onze supermarkt een ruim assortiment aan levensmiddelen en kampeerartikelen.

Evenementen

Amsterdam is natuurlijk dé stad vol evenementen. 

 Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Zeeburg (Amsterdam)Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda)Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven en Nijmegen.

Baby wash placeCamper serviceChemical toiletExcellent shower facilitiesBike rentalWiFiPublic transportReceptionRestaurantWashroomPlaygroundPowerTelephoneLightingFishingWashing machineWater tapSupermarketSwimming
Loosdrechtdreef 7, 1108 AZ, Amsterdam