Evenementen Eindhoven 2022

01-01-2022 tot en met 31-12-2022

Eindhoven kent steeds meer mooie evenementen.

Omloop der Kempen

Op 14 en 15 mei 2022 is het weer tijd voor hét wielerweekend in Veldhoven, met op zaterdag 14 mei de 73e Simac Omloop der Kempen KNWU Topcompetitie voor Elite-Mannen en Beloften. Ook dit jaar worden er weer verschillende nationale en internationale toppers aan de start verwacht.

Groots met een zachte G

Dit jaar geeft Guus Meeuwis wederom verschillende concerten in Eindhoven. Van 10 t/m 12 juni 2022 wordt het weer één groot feest in het Philips Stadion. Dus oefen alvast je polonaise-moves en zangkunsten! Wij hebben nog mooie kampeerplaatsen beschikbaar voor deze data.

Dominator

Het grootste Hardcore festival ter wereld komt weer naar het E3 strand in Eersel. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 kun je weer helemaal uit je dak met de beste acts. We hebben nog mooi kampeerplaatsen beschikbaar en liggen op nog geen 10 kilometer afstand van het festivalterrein.

Dynamo Metalfest

Na jaren van afwezigheid is het festival sinds 2015 weer terug in Eindhoven. De vijfde editie van Metalfest wordt op 20 en 21 augustus 2022 gehouden op de ijsbaan in Eindhoven.

Abunai!

Een van de grootste conventies in Europa wordt ook dit jaar weer gehouden in Veldhoven. Van 12 t/m 14 augustus staat Koningshof weer in het teken van de Japanse cultuur. Het is vanaf onze camping slechts 2 kilometer lopen.

Dutch Design Week

Van 22 t/m 30 oktober is het weer genieten in Eindhoven tijdens de design week. Door heel de stad zijn werken te bekijken van nationale en internationale designers. Tijdens deze week is Eindhoven voor even de design-hoofdstad van de wereld.

Glow Eindhoven

Van 12 t/m 19 november 2022 staat Eindhoven weer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. De Eindhovense binnenstad wordt tijdens Glow betoverd dankzij spectaculaire en verbazende lichtshows en -effecten. Een groot deel van Glow is gratis te bezoeken en bestaat uit een route langs verschillende lichtshows. De lichtkunstwerken worden gemaakt door grote internationale lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld.

Camping Witven is hiervoor een uitstekende uitvalsbasis.