Bergen op Zoom, Citycamp Uit en Thuis

Entrance
Sanitair exterior
Mobile Home and car
Zaklopen
Tent and picknick table

Wilt u Camping Uit en Thuis leren kennen, kom kamperen en u zult wennen!

Grenzeloos mooie omgeving

Onze mooie groene camping ligt op de ‘Brabantse Wal’ op de grens tussen Zeeland en Brabant. Om de hoek ligt België. En op korte opstand van de camping bevindt zich het bourgondische Bergen op Zoom. De stad heeft een schitterend centrum met vele historische panden. In de nabijheid van de camping vindt u een grote diversiteit aan natuurgebieden zoals het Zoommeer, de Kalmhoutse heide en de Wouwse plantage met zijn zandverstuivingen en heidevelden. Camping Uit en Thuis is dus de ideale uitvalsbasis voor een dagje uit.

Rust, ruimte en privacy

Uit en Thuis is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar en voor 50 plussers. U heeft veel ruimte en privacy op onze camping. Of u nu kampeert met een tentje, toercaravan, camper of met een stacaravan, alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim en omzoomd met hagen. Al onze plaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom en CAI-aansluiting. De seizoenplus- en jaarplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, CAI-, water- en rioolaansluiting. Ook draadloos Internet is mogelijk. Heeft u zelf geen kampeermiddel, dan kunt u bij ons een luxe stacaravan of tent huren. Of u kunt gebruik maken van één van de trekkershutten.

Midden tussen de natuur

Onze camping biedt veel ruimte aan de natuur. Door de verschillende hoogtes is er een speels en afwisselend landschap ontstaan. De camping kent veel “vaste” bewoners, zoals eekhoorns, egels en vele soorten vogels. Daarnaast geven de vele soorten bomen en planten de camping een zeer afwisselende en natuurlijke uitstraling.

 

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam)Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven en Nijmegen.