Breda, Citycamp Liesbos

Mobile Home
Campingplätze Holland
Pooltable
Zeeburg Amsterdam
Swimming pool
Terrace
Swimmingpool
Swimmingpool
Camping Eindhoven
Camping places

Buiten in Breda

Typische Brabantse omgeving

Camping Liesbos is een gezellige 3-sterren familiecamping gelegen in een rustige omgeving op slechts 5 kilometer van het centrum van de Oranjestad Breda. De camping is een ideaal vertrekpunt voor vele dagtochtjes in het mooie, bourgondische Brabant.

Onze camping heeft circa 185 vaste en ruim 50 toeristische plaatsen. De toeristische kampeer-, camper- en tentplaatsen hebben een oppervlakte van 80 m2 en zijn uitgerust met 10 ampère stroom en een CAI-aansluiting. Ook beschikken wij over enkele volledig ingerichte huurcaravans voor maximaal 4 personen. Voor campers hebben wij een servicestation voor het innemen en afstorten van water.

Verwarmd openluchtzwembad en nog veel meer…

Verder vindt u op onze camping onder andere de volgende faciliteiten: schone sanitaire voorzieningen, een verwarmd openluchtzwembad en een peuterbad, een fietsverhuur, een tennisbaan, een tafeltennistafel een sportveld en een kinderspeeltuin. In onze kampwinkel kunt u terecht voor uw broodjes en een aantal noodzakelijke boodschappen. De snackbar is er voor een snelle hap en in de kantine en het terras kunt u terecht voor een drankje of een gezellig potje (pool)biljart of darts. Op onze receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving en de vele fiets- en wandelmogelijkheden.

In het seizoen bieden wij onze gasten daarnaast verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan speciale activiteiten zoals een zeskamp, een knutselmiddag, een disco-avond, een playbackshow, een bingo, een zwemwedstrijd en een tennis- en biljarttoernooi.

Evenementen

Het gehele jaar is er van alles te doen in Breda. Kijk op het overzicht van evenementen.

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Witterzomer (Assen), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom), Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

AmsterdamBergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven en Nijmegen.