Delft, Citycamp Delftse Hout

Camper Area

De unieke combinatie van de rust van natuur en gezelligheid van de stad op loopafstand, maakt onze camping ideaal voor een verrassende en veelzijdige vakantie.

Unieke ligging

De ligging van Vakantiepark Delftse Hout is uniek. In een oase van groen, aan de rand van een natuurgebied, en toch vlakbij het levendige historische centrum van Delft. Na slechts 15 minuten wandelen, staat u in het centrum van Delft. Ook zijn de grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam gemakkelijk te bereiken en kunt u ook nog eens genieten van een dagje aan de kust.

Onze camping ligt bovendien midden in een recreatiegebied waar u kunt fietsen en wandelen. De grote plas in het gebied is uitstekend geschikt om te surfen, waterfietsen, kanoën of te vertoeven op het zandstrand.

Modern, comfortabel en ruim

Vakantiepark Delftse Hout is modern, comfortabel en ruim opgezet en heeft plezierige recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Het terrein is 5,5 hectare groot en de kampeerplaatsen meten tussen de 90 en 120 m2. De camping telt 160 toeristische plaatsen voor tenten en caravans. Hiervan zijn er 40 voorzien van een waterpunt en rioolaansluiting: onze zogenaamde comfortplaatsen. Speciaal voor kampeerauto’s zijn er 30 camperplaatsen ingericht. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en kabeltelevisie.

Verdeeld ons kampeerterrein staan daarnaast verschillende verhuuraccommodaties. Zo zijn er 3 persoons Grashutten, 4-persoons Camping Lodges, 4-persoons Naturhome Terras, en 6-persoons Veranda-chalets en een 4 persoons Luxe Chalet, de meest luxe accommodatie. Echt apart is de Grasdakbungalow, een luxueuze ecologische bungalow voor 5 personen. Het terrein kent ook unieke Houten Iglo.

Citycamps Delftse Hout is volop bezig met vernieuwingen op het park. In de periode t/m juni 2020 worden in dit verband mogelijk werkzaamheden op het terrein.

Evenementen

Delft is een evenementenstad bij uitstek met veel oog voor traditie.

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Witven (Eindhoven) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda,Delft, Eindhoven en Nijmegen.