Amsterdam, Citycamp Zeeburg

Entrance
Mobile Home
Camping recreation
Camping cafetaria
Camping Tourist Information
Camping Shop
Staperbed
Interior
staperbed
Diner
Dish washing facilities
Mobile Home
Camping Shop
Coloured Homes
Coloured Homes
Interior
Tents
Campingplätz Niederlande am meer
Coloured Mobile Homes
Animals
Dish washing facilities
Tents
Nature and animals
Tents at the water
Canoing
Tents in the winter
Coloured Mobile Homes
Canoing

 

Op zoek naar een relaxte en comfortabele slaapplaats in Amsterdam? Dan is Camping Zeeburg de perfecte keus om volop van uw vakantie te genieten! Een unieke locatie op maar 15 minuten van het centrum van Amsterdam: onze camping ligt op een eiland in het IJmeer omgeven door een prachtig natuurgebied.

Amsterdamse sfeer

Met een open, vriendelijke en tolerante (Amsterdamse) sfeer verwelkomen wij allerlei reizigers, backpackers, vrienden en families van over de hele wereld. U kunt natuurlijk komen met uw tent, camper of caravan, of verblijven in één van onze comfortabele eco-cabins of wagonettes voor 1, 2 of 4 personen. Voor onze gasten met een caravan of camper hebben we aparte velden, gescheiden van de tentvelden. Elke plek heeft een elektra aansluiting (10 Ampère) en er is ruimte voor een klein extra tentje. Sanitaire faciliteiten, water en camperservice zijn vlakbij te vinden.

Plezierig en comfortabel verblijf

De camping zelf heeft alles voor een plezierig en comfortabel verblijf. Een campingwinkel, keuken, een café-restaurant en terras om wat te eten of drinken, te genieten of om reisgenoten te ontmoeten. In het hoogseizoen is er een programma vol entertainment, zoals live-muziek en zomerse salsa avonden. Vanwege de speciale ligging van de camping aan het IJmeer hebben we, naast de verhuur van fietsen, ook kano’s en SUP’s beschikbaar. De perfecte manier om de omgeving echt te ontdekken!

Evenementen

Amsterdam is natuurlijk dé stad vol evenementen. Maar ook op camping Zeeburg zelf zijn volop activiteiten.

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven en Nijmegen.