Nijmegen, Citycamp Heumens Bos, Verblijfsmogelijkheden

Camping Enschede
Camping Enschede
Camping Enschede
Zeltplatz Niederlande
Sleep accomodation
Wohnmobilstellplatz Niederlande
Camping Brugge
Camping Groningen
Camping Amsterdam
Camping Nordholland
Camping Maastricht
Camping in den Niederlanden
Mobilheim Niederlande
Camping Maastricht
Camping Friesland
Camping Ommen

Kamperen

Alle kampeerplaatsen op onze camping zijn minimaal 80 m2 en voorzien van 6 ampère elektra en een CAI-aansluiting. Per kampeerveldje is er een watertappunt met verlichting en waterafvoer aanwezig. Honden zijn aangelijnd toegestaan

Verhuur

Chalets

Onze chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De chalets staan op het Venneveld aan de bosrand. Op dit veld is er voldoende ruimte voor uw kinderen om zich uit te leven.

Kampeerbungalow

De kampeerbungalow is een kruising tussen een bungalow en een bungalowtent. De kampeerbungalow heeft 4 bedden en een bedbank en is daarmee geschikt voor maximaal 6 personen.

Stacaravan/mobilhome

De stacaravans bieden ruimte voor 4 personen. Ze zijn net als de chalets te vinden op het Venneveld, aan de rand van het bos.

Trekkershutten

  • Trekkershut Standaard

De trekkershut Standaard is geschikt voor 4 personen. Bij de trekkershut kunt u een keukenbox met keukeninventaris huren.

 

  • Trekkershut Plus

De trekkershut Plus is groter en luxer dan de gewone trekkershut. Er zijn slaapplaatsen voor 5 personen en er is een zithoek. Keukeninventaris is inbegrepen.

 

Het beddengoed voor de trekkershutten dient u zelf mee te nemen. De trekkershutten hebben geen eigen toilet en douche, maar staan dicht bij het toiletgebouw. De trekkershutten worden per dag verhuurd.

Excellent shower facilitiesParkingToddler bathReceptionRestaurantWashroomSnackbarPlaygroundSportsTelephoneSupermarketSwimming
Vosseneindseweg 46 6582 BR Heumen