Amsterdam, Citycamp Zeeburg, Verblijfsmogelijkheden

Entrance
Mobile Home
Camping recreation
Camping cafetaria
Camping Tourist Information
Camping Shop
Staperbed
Interior
staperbed
Diner
Dish washing facilities
Mobile Home
Camping Shop
Coloured Homes
Coloured Homes
Interior
Tents
Campingplätz Niederlande am meer
Coloured Mobile Homes
Animals
Dish washing facilities
Tents
Nature and animals
Tents at the water
Canoing
Tents in the winter
Coloured Mobile Homes
Canoing

Kamperen

Onze camping heeft aparte velden, gescheiden van de tentvelden, voor onze gasten met een camper of caravan. Elke kampeerplaats heeft een elektra-aansluiting van 10 ampère en er is ruimte voor een klein extra tentje voor maximaal 2 personen.

Verhuur

Eco-cabins

Een goed en gooedkoop alternatief voor een hostel of hotel is een verblijf in één van onze comfortabele eco-cabins. Een simpele, schone en gezellige ruimte voorzien 1 of 2 één persoonsbedden of 2 stapelbedden in de 4 persoonscabin, tafel, stoelen en vloerverwarming. Beddengoed is inbegrepen. Er zijn eco-cabins voor 1, 2 en 4 personen beschikbaar, elk met een eigen entree.

Wagonettes

Een ander leuk en goed alternatief voor een hostel of hotel is een verblijf in één van onze comfortabele wagonettes of ‘Pipowagens’. Er zijn wagonettes voor 2 en 4 personen. Deze schone en gezellige wagens op wielen zijn voorzien van een stapelbed, tafel, stoelen, stopcontact en verwarming met privé thermostaat. Beddengoed is inbegrepen. Elke wagonette heeft bovendien een eigen overdekte veranda.