Harlingen, Citycamp De Zeehoeve, Verblijfsmogelijkheden

Camping Rotterdam
Camping Groningen
Camping Rotterdam
Niederlande Wohnmobil
Stacaravan huren Nederland
Camping Zwolle
Camping Assen
Camping Breda
Camping Alkmaar
Wohnmobilstellplatz Niederlande

Kamperen

Onze camping is omgeven door houtsingels die een beschut karakter geven aan de kampeerplaatsen. De plekken zijn ruim opgezet met ongeveer 100 m2 per kampeerplaats en zijn voorzien van een stroomaansluiting van 16 ampère.

 

Voor de campers zijn er speciale voorzieningen getroffen. Zo zijn de plekken voorzien van een verharde ondergrond, zodat er ook in het voor- en naseizoen ruimte is voor campers. Daarnaast beschikt de camping over een camperserviceplaats.

 

Voor gasten die eventueel een boot mee willen brengen, is er een binnenhaven met trailerhelling.

Verhuur

Groepsaccomodatie

Wij bieden ook overnachtingsmogelijkheden voor grote groepen. Er zijn twee slaapzalen voor 12 personen. Beide zalen zijn voorzien van stapelbedden, douche, toilet en wastafel. De overnachting(en) zijn inclusief ontbijt. Linnengoed en handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Pensionkamers

Camping De Zeehoeve beschikt over verschillende pensionkamers voor 2 en 4 personen. De kamers zijn allen voorzien van eigen douche, toilet en een zitgedeelte. Handdoeken en linnengoed zijn inbegrepen en alle overnachtingen zijn inclusief een Fries ontbijt!

Stacaravans

De stacaravans bestaan uit 2 tweepersoons slaapkamers, woon- en eetkamer en douche en toilet. De caravan is compleet met volledige inventaris, zoals bestek, eet/drinkservies en keukenapparatuur. Wel dient u eigen bedden- en linnengoed mee te nemen.

Trekkershutten

De Zeehoeve beschikt over 2 trekkershutten standaard en 4 trekkershutten plus. Indien u met een groep wilt overnachten, is er een combinatie mogelijk van de trekkershutten plus en standaard. Op deze manier is het mogelijk om met maximaal 28 personen te overnachten.

 

  • Trekkershutten standaard

De trekkershutten standaard zijn uitgerust met 4 bedden, een eethoek en een kooktoestel in een ruimte van 11 m². U maakt gebruik van de verwarmde sanitaire voorzieningen van het kampeerterrein.

 

  • Trekkershutten Plus

De trekkershutten plus zijn 18 m² en bieden ruimte voor maximaal 5 personen. De trekkershut plus is ingericht met een zitgelegenheid voor 5 personen en een complete keukeninrichting met inventaris en koelkast.

 

Elke trekkershut plus heeft een picknicktafel en er is een afdakje, waar eventueel een fiets kan staan. U maakt gebruik van de verwarmde sanitaire voorzieningen van het kampeerterrein. U hoeft alleen slaapzakken mee te nemen.

Westerzeedijk 45 8862 PK Harlingen