Delft, Citycamp Delftse Hout, Verblijfsmogelijkheden

Camper Area

Kamperen

Ons kampeerterrein is zeer ruim van opzet en telt 160 toeristische plaatsen voor tenten en caravans. De kampeerplaatsen meten tussen de 80 en 100 m2 en zijn allemaal voorzien van elektra en kabeltelevisie. Een deel van de plaatsen, de zogenaamde comfortplaatsen, hebben ook een waterpunt en rioolaansluiting

Speciaal voor kampeerauto’s zijn er 30 camperplaatsen ingericht.

Verhuur

Heeft u geen kampeerbloed, maar houdt u wel van de gezelligheid van de camping? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verdeeld over het park staan verschillende verhuuraccommodaties.

Grasdakbungalow

Deze luxueuze ecologische bungalow voor 5 personen heeft een oppervlakte van 56 m² . De bungalow is vrijstaand en gelijkvloers en beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet, wastafel en een eigen tuin.

Chalets

De ruime chalets voor 5 personen zijn volledig ingericht. In de chalets vindt u een woonkamer met een eet- en zithoek, keuken, twee slaapkamers, doucheruimte met toilet en wastafel. Voor de chalets ligt een terras.

Luxe Chalet

Het vrijstaande luxe chalet van 90 m2 is ingericht voor 4 personen. Het heeft een sfeervol en luxe ingerichte ruime woonkamer met een eet- en zithoek en een keuken met moderne apparatuur. Verder zijn er twee slaapkamers en een ruime badkamer. De chalet heeft een ruime tuin van 200 m².

Veranda Chalets

Deze prachtige chalets zijn ruim (45 m2) en luxe. Ze zijn compleet ingericht met 3 slaapkamers, keuken met vaatwasser, badkamer met douche en toilet en met overdekte veranda. Het chalet is ‘koninklijk’ ingericht met een knipoog naar de Oranjes die zo nadrukkelijk met stad Delft verbonden zijn.

Houten Iglo

Deze bijzondere accommodatie van 35 m2 is geschikt voor 4 tot 6 personen. De Iglo is helemaal uit hout opgetrokken en geschikt voor alle seizoenen. De binnenruimte is opgedeeld in een woonruimte, twee eenpersoons slaapkamers, een keuken en een toilet. Een douche is niet aanwezig, u kunt gebruik maken van het centrale sanitairgebouw. De slaapvide heeft een 2-persoonsbed en kan ook als speelzolder voor de kinderen fungeren.

Naturhome terras

De Naturhome is een gezellige, kleurrijke Mobile Home voor 4 personen en is in het bijzonder geschikt voor een verblijf met kleine kinderen. De Naturhome heeft twee slaapkamers en beschikt over een keukenblok met kookgerei en douche, toilet en wastafel. Voor elke Naturhome ligt een terras.

Sunhome

De Sunhome is een comfortabele 2-persoons Mobile Home. Klein maar fijn en compleet ingericht, doet hij niet onder voor een hotelkamer. De Mobile Home heeft een aparte slaapkamer en badkamer. De woonkamer heeft een bank met een keukenblok. Natuurlijk ontbreekt een terras met stoelen en tafel niet.

Trekkershutten/blokhutten

  • Blokhut en Grashut

Op Delftse Hout staat een 4-persoons blokhut met twee stapelbedden en een kleine voorruimte waar u op het kooktoestel een geïmproviseerde maaltijd kunt bereiden. Daarnaast hebben wij een 3-persoons blokhut met grasdak. De hut heeft een tweepersoonsbed met een onderschuifbed en een kooktoestel voor het bereiden van een kleine maaltijd.

 

Beide hutten zijn voorzien van een tafel, stoelen, kussens, verwarming en verlichting. U maakt gebruik van het sanitairgebouw van de camping en brengt uw eigen slaapzakken mee.

 

  • Camping Cottage

De 4-persoons Camping Cottage is de luxe uitvoering van de bekende trekkershut. De cottage is voorzien van twee slaapkamers en een woonkamer met keuken en een eigen toiletruimte met douche, toilet en wastafel.