Bergen op Zoom, Citycamp Uit en Thuis, Verblijfsmogelijkheden

Entrance
Sanitair exterior
Mobile Home and car
Zaklopen
Tent and picknick table

Kamperen

Op onze camping krijgt de toeristische kampeerder veel aandacht. We bieden mooie, ruime, zonnige en beschutte kampeerplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra en CAI-aansluiting. Dit geldt ook voor onze seizoenplaatsen. De seizoenplus plaatsen en de jaarplaatsen hebben 10 ampère elektra en tevens een aansluiting op water en riolering en een CAI-aansluiting.

Verhuur

Trekkershutten

Onze trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn ongeveer 12 m2. De trekkershut is ingericht met 2 stapelbedden met matrassen en kussens, een tafel met 4 stoelen, een tweepitskooktoestel, een spoelbak en een tuinset. Sanitair ligt in de onmiddellijke nabijheid. Slaapzakken en kookgerei zijn te huur of kunt u zelf meenemen.

Stacaravans

Onze stacaravans zijn geschikt voor 4 personen. De caravans hebben een volledig ingerichte keuken, een woongedeelte met zithoek, een aparte eethoek, twee slaapkamers (één met een tweepersoonsbed en één met twee afzonderlijke bedden), een ruime badkamer, een apart toilet en terras. De caravan is voorzien van verwarming.