Eindhoven, Citycamp Witven

Kids playground slide
Camping Groningen
Camping Den Haag
Campingplätze Holland
Camping Friesland
Caravan field
Camper
Camper
Camper toilet disposal

Onthaasten in een Brabants kwartiertje!

Typisch Brabantse omgeving

Uniek gelegen aan de rand van Eindhoven en Veldhoven vindt u Vakantiepark Witven. Prima bereikbaar met auto, met een busverbinding direct naar het centrum van Eindhoven voor de deur. Te midden van de prachtige natuurgebieden van de Brabantse Kempen. Op onze camping gaat intieme kleinschaligheid gepaard met hoogwaardige voorzieningen.

Brabantse sfeer

De Brabantse sfeer proeft u direct bij aankomst op onze camping. U wordt hartelijk ontvangen. Ruimte en comfort gaan op het Witven hand in hand. De ruime staanplaatsen bevinden zich op groene weiden en er is altijd een mooie boom in de buurt voor wat schaduw op warme dagen. U kunt terecht met uw eigen camper of met eigen caravan, vouwwagen of tent. Op een steenworp afstand vindt u complete en moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u kiezen uit één van onze chalets. Een geriefelijke combinatie van luxe en het kampeergevoel.

Hoogwaardige voorzieningen

De voorzieningen op onze camping zijn uitstekend. U treft op ons terrein onder andere een groot strandbad aan compleet met zandstrand en zonneweide, midgetgolfbanen, jeu de boules, speeltuinen, een kinderboerderij, een De Bakkerij, een bar/snackbar, een partycentrum met grote terrassen en à la carte restaurant “Brasserie ‘t Witven”. Tijdens het hoogseizoen bieden wij onze jonge gasten een afwisselend recreatieprogramma. Onze camping beschikt over draadloos internet. U kunt met uw laptop eenvoudig toegang krijgen tot de hotspot.

Vakantiepark Witven is goed bereikbaar met openbaar of eigen vervoer.

Evenementen

Eindhoven kent festivals over design en techniek, de kermis en nog veel meer evenementen.

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Delftse Hout (Delft) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven en Nijmegen