Citycamp De Twentse Es

Enschede

Enschede heeft alles wat je van een stad mag verwachten, met als bijzondere eigenschap dat de natuur nooit ver weg is! Enschede is één van de groenste steden die ons land telt. Binnen de stad zijn er diverse mooie parken, maar ook vlak daarbuiten bevinden zich vele natuurgebieden met prachtige wandel-, fiets- en autoroutes.

Culturele, actieve en ontspannende activiteiten

In de bruisende stad vindt u daarnaast een zeer gevarieerd aanbod van zowel ontspannende als culturele activiteiten. Shoppers, warenmarktliefhebbers, cultuurgenieters, muziekfanaten en sfeerproevers kunnen hun hart ophalen in de stad. Vernieuwing staat hierbij voorop

Cultuur, in het bijzonder muziek én beeldende kunst, is onderdeel van de stadscultuur. De komst van het indrukwekkende Muziekkwartier in hartje stad heeft dit nog eens versterkt. Kunstliefhebbers komen ogen tekort in het Rijksmuseum Twenthe en de vele galerieën die Enschede rijk is. De wijk Roombeek vormt met diverse musea, expositieruimtes en ateliers het tweede culturele hart van Enschede. Verder zijn er talloze kleinere podia, diverse galerieën en bioscopen die het culturele aanbod van Enschede compleet maken.

De Enschedese horeca kenmerkt zich door een enorme verscheidenheid. Het middelpunt is de Oude Markt, waar talloze café’s en restaurants een ontmoetingsplek zijn voor een zeer breed publiek.

Voor actieve ontspanning kunnen bezoekers aan Enschede terecht bij Go Planet, dé entertainmentboulevard van Twente met duikcentrum, kartbaan, bowlingbaan, luxe bioscoop en overdekte kinderspeeltuin.

Voor meer informatie: www.uitinenschede.nl