Citycamp Witterzomer

Assen

Assen, de hoofdstad van Drenthe, heeft meerdere gezichten. Assen is cultuur en historie, gezelligheid en winkelen en natuur en landschap.

Stad in het groen

Assen heeft de statige deftigheid van een oude stad met schitterende gebouwen uit de 19e eeuw en rustige parkjes. Daarnaast kent Assen de drukte van het nieuwe stadshart met moderne winkelcentra met grote warenhuizen en talloze winkeltjes en goede parkeermogelijkheden. Verder maakt de stad haar bijnaam ‘Stad in het groen’ meer dan waar. Op nog geen vijf minuten lopen van het drukke centrum kunt u wandelen in de stilte van het eeuwenoude Asserbos. Ook op de fiets bent u in een paar minuten in de rust en ruimte van de natuur.

Vrijetijd en uitgaan

Ook heeft Assen veel voorzieningen op het gebied van vrije tijd en uitgaan. Een avondje naar het theater, de nieuwste film zien, naar de kroeg gaan, een hapje eten of een terrasje pikken, het kan allemaal in Assen. Verder zorgen aansprekende sportieve en culturele evenementen het hele jaar voor de nodige levendigheid in de stad, waaronder de alom bekende TT Assen.

Voor meer informatie: www.ditisassen.nl