Evenementen Harlingen 2018

01-01-2018 tot en met 31-12-2018

De historische havenstad Harlingen aan de Friese kust behoort tot een van de elf steden in Friesland en ligt naast de Waddenzee.
Van af Camping De Zeehoeve is er veel te beleven.

The Tall Ships Races: een armada van culturen: 3-6 augustus 2018

De geur van getaande zeilen en touwen, een armada van driemasters, matrozen die vanaf schepen de haven in turen, het geluid van een scheepstoeter: tijdens de Tall Ships Races Harlingen 2018 is heel Harlingen in nautische sferen.

Visserijdagen Harlingen 2018

Van 29 augustus tot en met 2 september 2018 staat Harlingen weer bol van de activiteiten. In het kader van de 58-ste editie van de Harlinger Visserijdagen krijgen de bezoekers weer ruim zeventig evenementen voorgeschoteld. Van muziek, zang, dans, kunst, gastronomie en cultuur tot sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven. Lees hier meer.

Friesland Culturele Hoofdstad 2018

Ons tijdperk verandert. De wereld is groter geworden, de samenleving meer divers. Het vergt een flinke dosis moed, creativiteit en verbeelding om met die veranderingen om te gaan. Leeuwarden-Fryslân 2018 pakt het Culturele Hoofdstad jaar daarom aan om de kop boven het maaiveld uit te steken.

 

Wat dacht u van een rondvaart , een bezoek aan de Vlieland of Terschelling of naar de Afsluitdijk met het  kazemattenmuseum

Op zaterdag 12 mei 2018 was het weer zover: de 33ste editie van de Elfsteden Oldtimer Rally!