Evenementen Assen 2018

01-01-2018 tot en met 31-12-2018

De provincie Drenthe biedt volop events om deze zomer van te genieten. Live muziek, theaters, maar ook de welbekende TT Assen mag natuurlijk niet ontbreken. Tijdens uw verblijf op Citycamp Witterzomer, kunt u makkelijk naar Assen, of zelfs naar Groningen om verschillende events te bezoeken.

Het hele jaar door zijn er diverse evenementen op het circuit van Assen. Tot en met november 2018 is er bijna ieder weekend wel iets te doen voor u. De ene keer is het een spectaculaire races, de andere keer wat kleinschaligere activiteiten.

 

Zo was er zondagavond 24 juni 2018 het TT Balloon Festival. Het event werd dit jaar voor de zesde keer georganiseerd, is gratis toegankelijk en begint met Motor-en Vliegwerk. Vanaf ongeveer 20:30 uur stijgen er een flink aantal deelnemende heteluchtballonnen op.

Assen bezoeken tijdens het Motul TT? Deze internationale motor Grand Prix wordt al sinds 1925 georganiseerd en trekt dus jaarlijks veel bezoekers. Drie dagen lang, van 29 juni tot en met 1 juli, zijn er wedstrijden voor alle Grand Prix klassen.

assen