Harlingen, Citycamp De Zeehoeve

Camping Rotterdam
Camping Groningen
Camping Rotterdam
Niederlande Wohnmobil
Stacaravan huren Nederland
Camping Zwolle
Camping Assen
Camping Breda
Camping Alkmaar
Wohnmobilstellplatz Niederlande

Waddenlucht, rust en natuur

Camping De Zeehoeve is een gezellige camping aan de Waddenzee vlakbij de historische zeehavenstad Harlingen. U kunt op onze camping genieten van de gezonde waddenlucht, de rust en de natuur. Harlingen heeft een mooie en knusse binnenstad. De zeehavenstad is de uitvalbasis voor de bruine vloot, maar ook voor dagtochten naar de eilanden Terschelling en Vlieland.

Gevarieerd kampeeraanbod

Onze camping beschikt over ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2 voor tenten, campers, toercaravans en stacaravans. De plaatsen liggen dichtbij de meerdere verwarmde toiletgebouwen die aanwezig zijn op de camping. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting van 16 ampère en ook water- en WiFi-aansluiting is mogelijk. Voor tenten is er een groot tentenveld. Voor campers zijn er speciale verharde kampeerplaatsen gerealiseerd en kan er gebruik worden gemaakt van de camperservice.

Voor een ontspannende vakantie kunt u een luxe chalet voor 4 personen huren en biedt De Zeehoeve pensionkamers voor 2 en 4 personen. Deze pensionkamers zijn voorzien van eigen douche en toilet en inclusief een Fries ontbijt. Op de camping zijn verschillende trekkershutten aanwezig. Voor gasten die eventueel een boot mee willen brengen, is er een binnenhaven gesitueerd met trailerhelling

De camping biedt gevarieerde sport- en spelvoorzieningen. In het hoogseizoen is er een recreatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert. Ook verhuren wij fietsen en kano’s. Ons restaurant met gezellig terras heeft u veel te bieden.

 

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Witterzomer (Assen), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven)Citycamp De Twenste Es (Enschede) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven, Enschede, Harlingen en Nijmegen.

Westerzeedijk 45 8862 PK Harlingen