Enschede, Citycamp De Twentse Es

Camping Amsterdam
Camping Nijmegen
Camping Rotterdam
Swimming pool
Camping Nordholland
Caravans
Tents at river
Camping Breda
Mobilheim Niederlande
Camping Delft
Eating together
Camping Groningen
Zeltplatz Niederlande
kinderen
Camping Amsterdam
Wohnmobil Stellplatz Amsterdam
Wohnmobil Stellplatz Niederlande

Ligging tussen groen en stad

Camping De Twentse Es ligt verscholen in het groen aan de rand van de stad Enschede. Vanuit onze camping stapt u direct de natuur in, ideaal als u van wandelen of fietsen houdt. Duitsland is om de hoek. De afstand tot de binnenstad van Enschede is ongeveer 5 kilometer. Enschede heeft alle ingrediënten voor een inspirerende, culturele city trip. Een bushalte is op loopafstand van de camping gelegen.

Kamperen op verschillende manieren

Onze camping is geschikt om te kamperen voor iedereen, jong en oud. Kamperen is bij ons mogelijk op verschillende manieren. Natuurlijk kunt u terecht met caravan, camper of met een tent op ons speciaal hiervoor aangelegde tentenveld. Maar ook het huren van een chalet of luxe stacaravan behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben wij vaste stacaravan- of seizoensplaatsen.

Jongeren kamperen bij ons op een eigen plek op het tentenveld, terwijl onze andere gasten een ‘familieplaats’ krijgen met alle voorzieningen. Elke familieplaats heeft bij ons 10 ampère stroom, kabeltv, water en afvoer op de plaats. Ook gebruik van draadloos internet op de plaats is bij de prijs inbegrepen.

In de zomermaanden hebben wij op de camping een eigen animatieteam, die de hele dag activiteiten organiseert voor al onze gasten.

Evenementen

Twentse Es is een mooie uitvalsbasis voor evenementen in de regio.

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven, Enschede en Nijmegen.

CaféParkingReceptionRestaurantWashroomSnackbarPlaygroundSportsTelephoneTents fieldFishingSupermarket
Keppelerdijk 200 7534 PA Enschede