Brielle, Citycamp De Krabbeplaat

Playground
Camping Shop
Sanitair
Camping places
Camping docks
Camping Breda

Bij Camping De Krabbeplaat bent u écht met vakantie

De Krabbeplaat is een familiecamping op 4,5-sterren niveau, gelegen in een prachtige omgeving op het voormalige eiland Voorne-Putten. De camping kent een gemoedelijk en persoonlijke sfeer. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis bij Camping De Krabbeplaat.

Bos- en waterrijke omgeving

De camping ligt midden in de bosrijke omgeving van een uitgestrekt en schitterend recreatiegebied, direct aan het Brielse Meer, op een steenworp afstand van zee. De omgeving van de camping heeft tal van recreatiemogelijkheden om van echte natuur te genieten. U kunt wandelen en fietsen door uitgestrekte polders en knusse dorpjes of van de zon genieten op ons strandje. Water is er volop in de vorm van stranden en recreatiemeren. Cultuur is te vinden in historische stadjes, zoals Brielle en Hellevoetsluis. En de grote stad Rotterdam is binnen handbereik.

Veel ruimte en veel aandacht voor natuur

U heeft de ruimte op camping De Krabbeplaat. De camping is uitgestrekt en de kampeerplaatsen zijn stuk voor stuk groot. De plaatsen hebben allemaal elektra, een aansluiting voor kabel TV en water op loopafstand. Sanitair is altijd in de buurt en wordt perfect bijgehouden. De camping beschikt over speciale voorzieningen voor campers. Ook zijn er trekkershutten, stacaravans en apart cabins te huur. Op De Krabbeplaat is veel aandacht voor de natuur. Zo hangen er op het kampeerterrein broednestkasten, zijn er ruigteplaatsen voor vlinders en staan er ouderwetse hoogstam fruitbomen.

Overal is wel iets te doen

Vervelen zal u zich nooit op onze camping. De camping zelf ligt direct aan het Brielse Meer. Een groot recreatiemeer waar alle vormen van watersport mogelijk zijn. Zwemmen, zeilen, waterfietsen, kanoën, vissen of gewoon langs het water lopen. Ook hebben wij een eigen haven met een waterskischool. Er zijn uitgebreide sport- en spelfaciliteiten, een kinderboerderij, een recreatiezaal, een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en een snackbar. Het hele seizoen lang is er een animatieteam en ook voor de volwassen zijn er leuke activiteiten als bingo- en muziekavonden.

 Evenementen

Vanaf Camping De Krabbeplaat bent u snel bij evenementen in Rotterdam, Brielle en Spijkenisse.

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Alkmaar, Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Witterzomer (Assen), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda)Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven)Citycamp De Twenste Es (Enschede), Citycamp De Zeehoeve (Harlingen) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Alkmaar, Amsterdam, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Brielle, Delft, Eindhoven, Enschede, Harlingen en Nijmegen.