Assen, Citycamp Witterzomer

Playing at the playground
Playing in the kids pool
Zeltplatze Niederlande
Mobile home Holland
Camping Eindhoven
Camping Maastricht
Playing in the playground

Een veelzijdig, gastvrij en natuurrijk park om weer even helemaal op ‘verhaal’ te komen.

Uitdagend en veelzijdig

In de provincie Drenthe vindt u vakantiepark Witterzomer, een uitdagend en veelzijdig park voor jong en oud. Ons park heeft een unieke ligging te midden van een eeuwenoud bos- en akkergebied. De directe omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten. De gezellige stad Assen ligt om de hoek en ook de stad Groningen ligt op korte afstand.

Volop ruimte en keuzemogelijkheden

Ons park is ruim opgezet. Voor kampeerders zijn er volop keuzemogelijkheden. Kamperen dichtbij een speelvoorziening, op een bosrijke plaats of op een plaats waar ook de hond mee mag. De Witterzomer is bovendien veelzijdig in het aanbieden van verhuuraccommodaties. Van een luxe vrijstaand chalet tot een trekkershut. En van een hotelkamer in het bos tot een volledig ingerichte vakantietent voor 4-6 personen.

Vakantievieren op Witterzomer betekent elke dag genieten van volop ruimte, midden in de natuur, gecombineerd met een hoog voorzieningenniveau en een scala aan recreatie-activiteiten. Kinderen en volwassenen vermaken zich met de vele sport- en spelmogelijkheden (zwembad, tennisbanen, midgetgolfbanen, strandvijver, recreatie-programma) of in de vrije natuur. In de vakanties bieden onze medewerkers allerlei leuke, leerzame en uitdagende activiteiten aan.

 

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven)Citycamp De Twenste Es (Enschede), Citycamp De Zeehoeve (Harlingen) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Amsterdam, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Eindhoven, Enschede, Harlingen en Nijmegen.