Alkmaar, Citycamp Alkmaar

Campers beside path
Campers on field
Sanitair
Sanitair
Entrance
Chalet
Entrance
Camping Brugge
Kaasmarkt
Camping field

Uiteenlopende uitstapjes

Camping Alkmaar is een groene camping van 2,8 ha, gelegen tussen de gezellige stad Alkmaar en het schilderachtige dorp Bergen. Onze camping is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes van zeer uiteenlopende aard. U kunt het ene moment genieten van de rustige natuur en de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap: de duinen, het strand, de bossen maar ook de polders. Het andere moment wandelt u langs de pittoreske grachten en de cultuur in de binnenstad van Alkmaar.

Beschutte staanplaatsen

Onze camping is opgedeeld in beschutte grasveldjes met elk ongeveer 10 staanplaatsen voor kampeerders met een caravan of tent. Voor campers hebben we een aantal verharde plaatsen aangelegd, zodat u makkelijk op- en af kunt rijden. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom. De comfortplaatsen bieden daarnaast ook CAI-, riool-, en wateraansluiting. Voor de verhuur hebben we een aantal trekkershutten.

Rust

Onze gasten zijn rustgenieters. U vindt bij ons dan ook alleen de basisvoorzieningen. Onze camping beschikt over een prima verwarmd sanitairgebouw. Ook zijn er een speeltuintje, een tafeltennistafel en een fietsverhuur. Barbecuen is toegestaan. Naast de camping ligt speelpark de Batavier. Een sfeervol park, met gezellig restaurant en terras, waar kinderen volop kunnen spelen, klimmen en ravotten.

 

Andere deelnemers binnen het samenwerkingsverband Citycamps zijn:

Citycamp Gaasper Camping Amsterdam, Citycamp Zeeburg (Amsterdam), Citycamp Witterzomer (Assen), Citycamp Uit en Thuis (Bergen op Zoom),Citycamp Liesbos (Breda), Citycamp De Krabbeplaat (Brielle)Citycamp Delftse Hout (Delft), Citycamp Witven (Eindhoven)Citycamp De Twenste Es (Enschede), Citycamp De Zeehoeve (Harlingen) en Citycamp Heumens Bos (Nijmegen).

Deze Citycamps treft u aan in of nabij de volgende steden:

Alkmaar, Amsterdam, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Brielle, Delft, Eindhoven, Enschede, Harlingen en Nijmegen.